Blogs

Vernieuwd assortiment betondakpannen

Jordi VerstegenFebruary 1, 20231 comment

Monier heeft een nieuw assortiment betonpannen op de markt gebracht, en wij van Dakpandirect, stellen deze dakpannen graag aan je voor. Dit aantal vernieuwde dakpannen brengt verschillende voordelen met zich mee. Daarnaast gaan wij dieper in op onderliggende onduidelijkheden, zodat jij als klant met een gerust hart dakpannen kunt bestellen voor je nieuwe dak of renovatie.

Dakpan gekte: Vraag enorm, aanbod schaars

Jordi VerstegenSeptember 28, 2022

Wil jij je dakpan direct op je dak hebben liggen? Dat wordt op dit moment een lastig karwei. Door de oplopende energiekosten worden er minder dakpannen geproduceerd. Sterker nog, enkele dakpanfabrieken sluiten de deuren. Daarbij zal er ook flink in de buidel moeten worden getast voor een renovatie van het dak.

De verschillen tussen Beton & Keramische dakpannen

Jordi VerstegenMarch 23, 2022

Het kiezen van de juiste dakpan, het lijkt soms zo simpel maar er zijn natuurlijk wel degelijk verschillen. Wil je kiezen voor dakpannen die een leven lang mee gaat of kies je toch voor pannen die generaties lang meegaan? Welke dakpannen hebben nou een voordelig prijskaartje? Wij van Dakpandirect, expert in dakpannen, hebben de grote verschillen tussen betonnen en keramische dakpannen voor je op een rij gezet. Hierdoor wordt de keuze voor jou een stuk gemakkelijker.